Reptéri Transzfer Larnaca

Reptéri Transzfer és taxi szolgáltatások Larnaca Reptérről előre foglalva

A Larnaca reptérről Ayia Napába jutáshoz talán az egyik legolcsóbb megoldás az előre foglalt transzfer vagy éppen taxi szolgáltatás. Az előre foglalt taxi (max. 4főre) kb. €50-ba kerül, ha interneten előre foglalunk. Ilyenkor a sofőr az érkezéskor vár minket és a kinyomtatott voucher-rel tudjuk igénybe venni a szolgáltatást, amit részben vagy egészben már előre ki is fizettünk.

A másik igazán takarékos mód a transzfer (shared transfer). Ez esetben az autót/minibuszt/buszt másokkal megosztva használjuk. Ilyenkor a busz megvár több utast is és úgy indul csak el Ayia Napa felé, ha már minden utas beszállt. Ezért megeshet, hogy várnunk kell az indulásra vagy éppen ránk várnak, hogy a buszhoz érkezzünk.

Útban Ayia Napa vagy éppen Protaras felé a busz az utasokat a szállodájuk előtt teszi le, ezért a menetidő kb. 90 perc. Ajánlatok és transzfer foglalás >>

Fontos megjegyezni, hogy a taxi bármilyen címre elvisz, míg a megosztott transzferrel csak szállodához tudunk utazni. Ha magánszállásra szeretne eljutni ilyen transzferrel, akkor egy közeli hotelt meg lehet adni ahová a busszal el lehet jutni. (nem szükséges a szállodában megszállni le és felszállás a hotel előtt)

Az előre foglaláshoz pl. a Shuttledirect szolgáltatásait tudja igénybe venni. A transzfer buszt a visszaigazolásban meghatározott találkozási pontnál kell keresni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük